Hantverkstjänster

Täby Nyans är det trygga och kompetenta alternativet.

För oss på Täby Nyans är det en självklarhet att Du som anlitar oss bemöts av kompetenta och kunniga hantverkare och målare som kan sin sak. En bra målare ska ha känsla för såväl hantverk som för färg och, inte minst, för bra kundkontakt. Ända sedan starten för 40 år sedan har det varit en ledstjärna för oss att det är den som anlitar oss som står i centrum, dels för att vi är en firma som alltid vill göra ett bra jobb och dels för att en nöjd kund är en återkommande kund. En kund som är nöjd med den golvläggning vi gjort i hans eller hennes vardagsrum känner att han kan anlita oss även när det gäller badrumsrenovering.

När det gamla badrummet ska renoveras eller om det är dags för ett helt nytt så är det viktigt att det blir ordentligt gjort. Fel, hur små de än må vara, kan få långsiktiga, tråkiga och kostsamma konsekvenser. Stödda på vår fyra decennier långa erfarenhet i branschen så kan vi garantera ett bra resultat. Givetvis är vi försäkrade och har behörighetsbevis (se www.bkr.se). 

 

Vad gäller badrumsrenovering och allt som rör våtutrymmen så har vi många och nöjda kunder runt om i Täby, Danderyd och Vallentuna som kan intyga att vi är en firma att lita på.

Vår långa erfarenhet har gett oss ett brett kontaktnät i branschen bland annat inom VVS, el och bygg. Detta gör att vi kan anlitas för helhetslösningar, den kompetens vi så att säga inte har i huset, den fixar vi! Givetvis kan du kontakta oss för fri offert och vi står till tjänst för frågor och råd, vare sig du behöver hantverkare till din badrumsrenovering eller om du behöver en målare när sommarstugan ska rustas upp.

Täby Nyans är det trygga och kompetenta alternativet.

Köptrygghet
Kunskap ● Kvalitet ● Rätt pris
Utnämnd till utmärkt färghandel 2004 av SFR
Etablerat 1971

Semestertider månd-fredag 07.00-16.00

Lörd-Sönd. Stängt

Öppettider:

Månd.-Fred. 10.00-18.00 
Lördag 10.00-15.00 
Söndag Stängt 
Yrkesbutiken Öppnar 07.00

Täby Nyans
Mätslingan 21
187 66 Täby / Arninge
Tel: 08-510 517 20

Besök gärna vår Facebooksida: