Företaget

Täby Nyans har under fyra decennier varit det självklara alternativet för den som är i behov av kompetenta hantverkare, av gedigen kunskap om alltifrån färg till golv och tapeter. Våra många och nöjda kunder, vare sig de återfinns i Täby, Danderyd eller Vallentuna är en förutsättning för vårt goda rykte i branschen. Vi sätter en stolthet i att kunder som vi hjälpt med tapetsering av finrummet ofta återvänder till oss när det är dags att lägga nytt golv i sommarstugan eller för råd som rör badrum och våtutrymmen.

Vår ambition har från början varit att sätta våra kunders önskemål och behov i centrum. Om den som anlitat oss inte är nöjd så är inte vi det heller. Detta tankesätt stämde 1971 när Täby Nyans slog upp portarna för första gången och det stämmer precis lika bra idag. Vår verksamhet har hela tiden gått hand i hand med den tekniska utvecklingen och detta, kombinerat med den kompetens som bara genuin erfarenhet kan ge, är grunden till att vi idag kan bemöta fler kunder med fler olika behov än någonsin. Utan att för ett ögonblick tumma på varken kunskap eller kvalitet.

Oavsett om Du vill ha nytt golv lagt i villan, nya tapeter till köket eller om det är dags att renovera badrummet så kan Du anlita oss på Täby Nyans. Här kommer du att bemötas av professionella och kunniga hantverkare som kan sin sak. Mer än 40 års branscherfarenhet gör att vi vet vad vi talar om, och du är givetvis välkommen att fråga om tips och goda råd om alltifrån isolering av våtutrymmen till val av färg på garaget.

Täby Nyans står för kunskap, kvalitet, kompetens och professionalitet.

Vi vet att ett bra pris inte behöver stå i konflikt med ett väl utfört jobb.

Välkomna till oss för snabb och personlig service.

 

TeknosLogo